pondělí 30. května 2011

Červené venušiny kuličky

Venušiny kuličky, mnoho let stará erotická pomůcka původem z Asie. Jedná se o duté kuličky, ve kterých se skrývá další zpravidla kovová kulička. Ta při pohybech naráží na stěnu vnější kuličky a tím dochází k záchvěvu a tedy vibraci.

EMIGI LOVEPEARLjsou erotickou hračkou pro vaginální stimulaci, vždy a všude, kde se Vám zachce!
ze snášenlivého elastomeru: antimikrobální, měkké a snadné na údržbu
snadné zavádění a velmi tiché
vysoký komfort nošení díky příjemnému tvaru a elastická šňůrka na vytahování

Použití

SINFIVE LOVEPEARL se zavádějí vaginálně, jako běžné tampóny. Kuličku přitom uchopíte mezi palec, ukazováček a prostředníček, šňůrka na vytahování přitom směřuje směrem dolů, a umístíte do vchodu do pochvy. Pak LOVEPEARL pomocí ukazováčku zastrčíte do vagíny. Optimálně jsou umístěny tehdy, když výrobek sice cítíte, ale nemáte pocit, že by vadil, a když můžete snadno uchopit šňůrku na vytahování. Uživatelka by měla pro vyndání produktu zaujmout uvolněnou polohu. Nyní můžete výrobek zatažením za šňůrku na vytahování opět snadno vytáhnout.

Venušiny kuličky EMIGI LOVEPEARL je možné nosit při každé činnosti, kdykoli a kdekoli uživatelka chce. Při chůzi, běhu, chůzi po schodech a všech každodenních pohybech těla se obě kulovitá závaží uvnitř LOVEPEARL rozkmitají a tak podle intenzity pohybu těla stimulují svalovinu vagíny a dna pánevního od jemného dráždění až k intenzivnímu vzrušení. Zároveň a zcela mimochodem si navíc trénujete výše uvedené skupiny svalů. Již při stání a běžných pohybech způsobují váha a kmitání kuliček EMIGI to, že se dno pánevní opakovaně reflexně stáhne, aby proti přitažlivosti zabránilo vyklouznutí LOVEPEARL (fenomén biofeedback).

Venušiny kuličky EMIGI se dají nosit i během milostné hry s partnerem a tak např.:
zvyšují dráždění orálního uspokojování. Tak si ONA může užívat jemné kmitání ve své vagíně, zatímco JEHO jazyk laská její klitoris.
nebo vystupňovat JEJÍ požitek při análním styku, zatímco JI zároveň EMIGI stimuluje vaginálně

Důležité je, že je EMIGI určeno výhradně pro vaginální použití, nesmí se používat análně, neboť by kuličky mohly vklouznout do anusu.

Antimikrobiální efekt pro bezstarostný požitek

SINFIVE jsou celosvětově první erotickou pomůckou s trvalými antimikrobiálními vlastnostmi. Povrchy mající antimikrobiální, zárodky zneškodňující vlastnosti, mohou tedy samy zabránit mikrobiálnímu osídlení. To je způsobeno tím, že při kontaktu dojde k narušení metabolismu mikroorganismů a ty pak již nejsou schopné přežít.
SMARTBALLS teneo uno je ideální pomůcka pro milovníky menších věcí. Tyto vaginální kuličky (známé jako Venušiny kuličky) jsou určeny především začátečnicím, ženám s pokleslou nebo vychýlenou vagínou, ale i ženám, které chtějí svému poševnímu svalstvu navrátit jeho pružnost a kondici. Vaginální kuličky jsou také vhodné pro trénink pánevního dna, k rekonvalescenci po těhotenství (vhodné použít při cvičení) a jako ideální prevence proti inkontinenci. Je prokázáno, že pravidelné posilování poševních svalů zlepšuje prožitek ze sexuálního aktu. Jejich ergonomický tvar a důlek na prst „Easy-in“ Vám umožní jejich bezproblémovou aplikaci. Inovovaná technologie Vám zajistí tiché a velmi zřetelné prožitky díky rychlé rotaci vnitřní kuličky. Nevyvolávají alergické reakce a jsou dobře omyvatelné teplou vodou. SMARTBALLS teneo uno jsou vyrobeny ze 100% lékařského silikonu a mají sametově hladký povrch. Nevyvolávají alergické reakce a jsou dobře omyvatelné teplou vodou. Tento výrobek se nesmí používat s lubrikanty na silikonové bázi!


Do elastomeru, který se používá při výrobě vibrátorů, dild a výrobků SINFIVE a který je dobře snášený pokožkou, se přidává příměs (aditivum). Toto aditivum se skládá z molekul, které svou stavbou a reaktivitou zabraňují osídlení bakteriemi a jinými mikroorganismy. Díky své velikosti jsou molekuly pevně zakotveny v materiálu a nemohou uniknout. Tak si můžete být jisté, že vaše citlivá poševní flóra nebude poškozena a že aditivum je pro člověka neškodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat