pondělí 30. května 2011

Venušiny kuličky se stimulačními výstupky


Běžné Venušiny kuličky mají jako druhotný efekt posílení pánevních a poševních svalů. Tento typ kuliček je ovšem určen pouze pro tento účel. Uvnitř kuliček není dutina s pohyblivým jádrem a nevytvářejí tak "vzrušující vnitřní pohyb". Pouze se vloží zespodu do vagíny a žena se snaží je udržet uvnitř. Kuličky mají menší průměr a poměrně vyšší hmotnost. K jejich udržení ve vagíně je třeba vyvinout skutečně silný a dobře cílený stah, který je vyvoláván svaly důležitými pro celou pánevní oblast. Tento tonus dále snižuje inkontinenci, zlepšuje sexuální prožitky a dokonce vylepšuje držení postavy.

Venušiny kuličky různých velikostí s designem South sea Tikky. Kuličky jsou spojené zdravotní šňůřkou, kterou můžete vždy dobře umýt. Jednoduchým vložením do vaginálního otvoru a pohybem docítíle vibrací, což má jak erotické, tak i zdravotní účinky. Průměr kuliček od 2,5 do 3 cm.
Tantrické kuličky jsou velmi účinným prostředkem pro celkové zlepšení svalového stavu pánve a partner "vycvičenou vagínu" velmi dobře pozná. Kuličky se zavádějí ve stoje nebo v podřepu. Nedoporučuje se zavádění vleže.

Žádné komentáře:

Okomentovat