pondělí 30. května 2011

Kuličky se stimulačními kroužky


Sametově hebké vibrační vajíčko na dálkové ovládání. Vibrační vajíčko jednoduše schováte do své mušličky a pomocí dálkového ovladače si hrajete! Navíc si nemusíte hrát sama, jelikož ovladač má dosah cca 10m a funguje i přes stěnu, může vás ovládat i váš partner, a to třeba z vedlejšího pokoje! Vajíčko: délka: 4,5 cm, průměr: 3cm, ovladač: délka:7 cm, šířka: 3 cm. Pohon vajíčka na 6 knoflíkových baterií (76+), pohon ovladače na 12 V baterii typu 23. 7 různých intenzit rotací a pulsací volitelných na ovladači pod tlačítkem 7. Baterie součástí balení.

Jedinečný design těchto silikonových venušiných kuliček je potěchou nejen pro oko. Struktura povrchu a lehce eliptický tvar zvýší intezitu intimní masáže. Venušiny kuličky Loveballs vám zajistí tiché a velmi zřetelné prožitky. Silikonové Loveballs jsou vhodné pro trénink pánevního dna, k rekonvalescenci po těhotenství (vhodné použít při cvičení) a jako ideální prevence proti inkontinenci. Venušiny kuličky nevyvolávají alergické reakce a jsou dobře omyvatelné.

Vibrační vajíčko z červeného plastu s moderním designem a s dálkovým radiovým ovládáním bez přívodní šňůry. Tlačítkové ovládání, LED kontrolka funkce, délka vajíčka 6 cm, průměr 3,5 cm. 1 stupeň vibrací.

Dosah radiového ovladače min. 10 metrů včetně zdi.

Baterie jsou součástí dodávky.

Materiál plast ABS/PU.

Žádné komentáře:

Okomentovat